خرید آنلاین کتاب فلسفه و عرفان
شاید برای تان این سوال ایجاد شود که فلسفه چیست؟ ادبیات عرفانی چیست؟ و مطالعه چه کتاب هایی در زمینه فلسفه و عرفان بهتر است؟ ما در این جا به سوالات شما پاسخ خواهیم داد. کتاب های فلسفه و عرفان حوزه ای از دانش بشری است که به پرسش و پاسخ درباره مسائل بسیار کلی و جایگاه انسان در آن میپردازد؛ مثلا این که آیا جهان و ترکیب و فرآیندهای آن به طور کامل مادی است؟ آیا به وجود آمدن یا به وجود آوردن جهان دارای هدف است؟ آیا ما می توانیم پاسخ قطعی بعضی چیزها را بیابیم؟ آیا ما آزاد هستیم؟ آیا ارزش های مطلقی وجود دارند؟ تفاوت اصلی فلسفه یا علم در این است که پاسخ های فلسفی را نمی توان با تجربه یا آزمایش تایید کرد.
حال عرفان، در لغت به معنای شناختن است و در اصطلاح به ادراک خاصی گفته می شود که، از راه تمرکز بر باطن نفس (نه از راه تجربه حسی و نه از راه تحلیل عقلی) به دست می آید و در جریان این سیر و سلوک معمولاً مکاشفاتی حاصل می شود که شبیه به رویا است و گاهی عینا از وقایع گذشته یا حال یا آینده حکایت می کند. در تعریفی دیگر، به مفهوم شناختی رازگونه و نهانی، خمیرمایه افکار بلند و آداب تأثیرگذاری است.
در ادامه این مطلب، به معرفی بهترین کتاب های فلسفه و عرفان پرداختیم، تا مخاطبان درصورت تمایل بتوانند به راحتی از سایت اینترنتی کتاب طلا، اقدام به خرید کتاب های مورد نظر خود کنند.
معرفی بهترین کتاب های فلسفه و عرفان:
کتاب کارما اثر سادگورو:
کتاب کارما شما را از مسافری وحشت زده، به راننده ای مطمئن تبدیل می کند، که مسیر سرنوشت خودتان را هدایت می کنید، با مطالعه این کتاب می آموزید که چگونه در این دنیای چالش برانگیز، زندگی هوشمندانه و لذت بخشی را داشته باشید. در واقع کارما محدودیت ها و امکانات وجود انسان را کاوش کرده و همچنین پر از بینش های ارزشمند برای هدایت شما به سوی یک زندگی موفق و بهروزی است.
کتاب جهان هولوگرافیک اثر مایکل تالبوت:
با مطالعه کتاب جهان هولوگرافیک، با جهانی آشنا می شویم که هر ذره، ویژگی های کل آن را در خود دارد و مخاطب، بسیاری از مفاهیم متافیزیکی را که ریشه در فلسفه و عرفان شرق دارد در قالب زبانی روشن و امروزی باز می شناسد و می تواند تلنگری باشد برای کسانی که موج مدرنیته، دل و ایمان شان را شبهه دار کرده و غبار شک بر آن نشانده است.
کتاب فلسفه برای همه- از سقراط تا سارتر اثر ت ز لاوین:
این کتاب پژوهشی عظیم است که فلسفه را به نیرویی در زندگی ما، دنیای ما و رویاهای ما برمی گرداند. نگاه انتقادی نوینی است به متفکران بزرگی که با اندیشه های خویش، تمدن ما را ساختند و نگاهی نو به زندگی و روزگار فیلسوفان بزرگ انداخته اند.
کتاب حقیقت و زیبایی اثر بابک احمدی:
این کتاب درسنامه فلسفه هنر است که شامل؛ 13 فصل و 26 درس می شود که در فصل نخست روش کاری و شرح مفاهیم مورد بحث در این کتاب اختصاص یافته و در فصل های بعد دیدگاه و نظریات فیلسوفان بزرگ درباره هنر را بیان کرده است. این کتاب تا به حال بیش از سی و پنج بار به چاپ رسیده، همچنین به عنوان کتاب سال ایران معرفی شده است.
کتاب چنین گفت زرتشت اثر فریدریش نیچه:
نیچه در این کتاب توضیح می دهد که چگونه زرتشت، پیامبری کهن از دیار پارس، از خلوت کده خود، در کوهستان پایین می آید، تا خبری را به مردم اعلام کند و بگوید که ابَرانسان، یا انسانی که تجلی الوهیت است، جانشین خلف و ادامه دهنده راه او خواهد بود.
کتاب فلسفه دین اثر جان هیک:
جان هیک در این اثر تلاش نموده تا فلسفه دین را با مکالمه خیالی بین دو شخصیت داستان، برای مخاطب روشن سازد. شخصی به نام دیوید که به شک در دین دچار شده و جان هیک (خود نویسنده) که معتقد به دین و زندگی معنوی است، با یکدیگر به گفت و گو می پردازند.
صحبت های این دو، به مهم ترین پرسش های حوزه فلسفه دین می پردازد؛ پرسش هایی از این قبیل که: آیا خدا نوعی توهم است؟ دنیای پس از مرگ به چه شکل است؟ و...