+

نمای سمنت برد : ویژگی هایی نمای سمنت برد

ارسال شده توسط: رحیم زاده | تاریخ انتشار: 2023-02-04 12:47:10 | | نظرات 0

اجرای نمای سمنت برد؛ آشنایی مختصر و مفید با نمای سمنت برد

Implementation of cement board facade; A brief and useful introduction to the view of cement board


اجرای نمای فایبر سمنت یکی از محبوب ترین روش های اجرای نمای خشک ساختمان در دنیای امروزی است. با اجرای نمای خشک ساختمان آشنایی دارید؟!

آشنایی مختصر و مفید با نمای خشک و محبوب ترین روش های اجرای آن

نمای خشک به دسته ای از مدرن ترین نماهای ساختمانی اطلاق می گردد که در اجرای آن ها به جای استفاده از ملات سیمانی و دوغاب، از یراق آلات مخصوص استفاده می کنند. هرچه از سرعت و ایمنی این روش در مقایسه با روش ملاتی برایتان بگوییم، حق مطلب را ادا نکرده ایم!

اجرای نمای سرامیک خشک، اجرای نمای کرتین وال، اجرای نمای جی اف آر سی GFRC و اجرای نمای کامپوزیت از جمله پرطرفدارترین روش های اجرای نمای خشک محسوب می شوند. متریال مورد استفاده در اجرای نمای سرامیک خشک سرامیک پرسلانی می باشد. این در حالی است که در اجرای نمای کرتین وال از شیشه، در اجرای نمای جی اف آر سی GFRC از کامپوزیت جی اف آر سی و در اجرای نمای کامپوزیت از کامپوزیت های مخصوص استفاده می کنند.

حال که کم و بیش با مفهوم نمای خشک آشنا شدیم و پرطرفدارترین روش‌های اجرای آن را شناختیم، وقت آن فرا رسیده است که به معرفی روش اجرای نمای فایبر سمنت بردبپردازیم.   

نمای فایبر سمنت برد چیست؟

سمنت برد در اصطلاح لاتین به هر نوع صفحه سیمانی گفته می شود که در ساخت آن از سیمان بهره بگیرند. این از تعریف کُلی سمنت برد. حالا می رویم سراغ تعریف مختصر و مفید فایبر سمنت برد.

فایبر سمنت برد یک تخته سیمانی پیش ساخته از جنس سیمان تقویت شده با فیبر است که دست بر قضا کاربردهای فراوانی هم دارد. یعنی اگر در ساخت سمنت برد علاوه بر سیمان از الیاف سلولزی نیز استفاده کنند، تخته های حاصل را فایبر سمنت برد می نامند. استفاده از فایبر سمنت بردهای پیش ساخته در نمای ساختمان، دیوارهای داخلی و خارجی و همچنین سقف کاذب داخلی و خارجی مرسوم است. از آن جا که این تخته های سیمانی در برابر شرایط جوی نامساعد مقاوم هستند، امکان استفاده از آن ها در مناطق مرطوب و دارای آب و هوای نامناسب میسر است.  

نمای فایبر سمنت نمایی است که در اجرای آن از فایبر سمنت برد سیمانی استفاده می کنند. این نما دارای ویژگی های منحصر به فردی بوده و از همین رو مورد توجه ویژه سازندگان نمای ساختمان قرار گرفته است.

اگر به فکر اجرای یک نمای خشک با قیمت متوسط هستید، اجرای نمای فایبر سمنت یکی از بهترین گزینه هایی است که پیش رو دارید. علی الخصوص اگر قصد اجرای یک نمای همه چیز تمام و ارزان برای یک ساختمان معمولی را دارید!

ویژگی های نما   

جالب است بدانید که انواع متعدد و متنوعی از فایبر سمنت برد در بازار موجود است. جالب تر این که انواع فایبر سمنت برد از نظر انتقال صوت و حرارت تفاوت های چشمگیری با یکدیگر دارند. بی شک هرچه صفحه سیمانی مورد نظر از تراکم و ضخامت بیشتری برخوردار باشد، مقاومت صوتی و حرارتی قابل توجه تری خواهد داشت.

یکی از بارزترین ویژگی های اجرای نمای فایبر سمنت سازگاری این مصالح با محیط زیست می باشد. حمل و نقل سریع و ساده و راحتی نصب و اجرای ورق فایبر سمنت برد از دیگر مزایای مهمی است که با خرید فایبر سمنت و استفاده از آن نصیبتان می شود. روش نصب فایبر سمنت برد بسیار ساده تر و بی دردسرتر از چیزی است که فکرش را می کنید.

جالب و در عین حال لازم است بدانید که قیمت تجهیزات استفاده شده در اجرای نمای فایبر سمنت بسیار مقرون به صرفه و ایده آل می باشد. صفحات سیمانی استفاده شده در اجرای نمای فایبر سمنت بسیار ایمن بوده و در برابر ضربه و فشار مقاومتی باورنکردنی از خود به نمایش می‌گذارند.

نمای فایبر سمنت برد بسیار رنگ پذیر بوده و این امکان را برای شما مهیا می کند که ساختمانی زیبا به رنگ دلخواهتان داشته باشید. فارغ از معایب فایبر سمنت، این روش اجرای نمای خشک یکی از بهترین گزینه های پیش روی شماست.

قیمت اجرای فایبر سمنت

اگر جزء علاقه مندان به طراحی و اجرای نمای سیمانی هستید، حتما اطلاع از قیمت فایبر سمنت برایتان الزامی است. نکته مهمی که علاقه مندان به اجرای نمای سمنت برد می بایست مد نظر قرار دهند، این است که هزینه طراحی نمای سمنت برد و اجرای آن بسیار مقرون به صرفه و ایده آل است. پس اگر قصد دارید با اجرای سمنت برد ساختمانتان را به ایمن ترین ساختمان شهر تبدیل کنید، این دست و آن دست کردن جایز نیست!

منبع: شرکت بهساز نما

ارسال نظر