نمای سرامیک خشک : ویژگی هایی سرامیک خشک
نمای سرامیک خشک چیست و چه ویژگی هایی دارد؟
View of dry ceramics: features of dry ceramics
سرامیک پرسلانی نما چیست ؟
کارخانجات و تولید کنندگان این نوع سرامیک به دلیل تنوع و داشتن کاربرد فراوان، این سرامیک را در زمره ی سرامیک های پرطرفداراز جانب مشتری دانسته اند. سرامیک پرسلانی، از خاک رس، گرانیت و نیز سیلیس تحت فشار و دمای بالا تولید می شود. این سرامیک پس از این که پخته شد به رنگ سفید در می آید و متراکم می شود.
سرامیک استفاده شده در اجرای نمای سرامیک خشک از نوع سرامیک پرسلانی است. همین موضوع موجب شده است که این روش اجرای نما را با نام اجرای نمای خشک سرامیک پرسلانی نیز بشناسند. گفتنی است که این سرامیک ها در دو نوع سوراخ دار یا مجوف و پُر یا فول بادی در بازار موجودند.
آشنایی بیشتر با اجرای نمای سرامیک خشک
اجرای نمای سرامیک خشک امروزه به عنوان جدیدترین و محبوب ترین نمای ساختمان ها شناخته شده ودر عصر تکنولوژی رواج چشمگیری پیدا کرده است . سرامیک خشک از آن دست مصالح جدیدی می باشد که در صنعت ساختمان ظهور کرده و زمینه ساز تحول و دگرگونی عظیم در صنعت ساختمان شده است.
یکی از دلایل نامگذاری این سرامیک ها به عنوان سرامیک خشک در روش نصب آن ها می باشد، در نصب این روش ازملات سیمانی و دوغاب استفاده نشده و با روش خشک که آن هم به دو روش اجرا می شود که شامل روش نصب نمایان، روش نصب غیر نمایان می باشد .
در این روش شاسی های نگهدارنده که عمدتا از جنس فلز هستند، جای خالی ملات را پر کرده و موجبات اتصال مصالح به سازه را فراهم می سازند. از همین رو از این روش تحت عنوان نمای خشک ساختمان یاد می کنند. اجرای نمای سنگ خشک، اجرای نمای جی اف آر سی، اجرای نمای کامپوزیت و… همه و همه تنها نمونه هایی از انواع نمای خشک ساختمان محسوب می شوند. متریال استفاده شده در اجرای نمای سنگ خشک، سنگ، متریال استفاده شده در اجرای نمای جی اف آر سی، کامپوزیت GFRC و متریال استفاده شده در اجرای نمای کامپوزیت، ورق کامپوزیت می باشد. خُب با این اوصاف متریال به کار گرفته شده در اجرای نمای سرامیک خشک چیست؟!
بله؛ درست حدس زدید. سرامیک. اما چه نوع سرامیکی؟!
روش های اجرای نمای سرامیک خشک
نمای خشک سرامیک به دو صورت قابل انجام است. یکی نمایان (Visible)و دیگری غیر نمایان (Invisible).در روش نمایان اتصالاتی که سرامیک های پرسلانی را به بدنه سازه متصل می کنند، مشهودو آشکار هستند. در اجرای نمای سرامیک خشک به روش نمایان اگر از دور به نمای ساختمان نگاه کنید، می توانید وجود این اتصالات را تشخیص دهید که البته می توان کلیپسهای نگه دارنده سرامیک را با رنگ کوره ای همرنگ سرامیک در آورد. در روش غیر نمایان درست بر خلاف روش نمایان اتصالات استفاده شده به هیچ عنوان قابل مشاهده نیستند. طرفداران این روش به مراتب بیشتر از روش نمایان است.
لازم به ذکر است که دتایل اجرای نمای خشک سرامیک با توجه به نمایان یا غیر نمایان بودن آن متفاوت است.
مزایا و معایب نمای سرامیک خشک
اجرای نمای سرامیک خشک مزایا و معایب متعدد و متنوعی دارد. از جمله مهم ترین مزایای این روش اجرای نمای مدرن می توان به تنوع مثال زدنی طرح و رنگ سرامیک های خشک، مقاومت در برابر شرایط جوی مختلف، مواد شیمایی، مواد شوینده، مواد اسیدی و بازی، آتش سوزی، خش و خوردگی، لرزش و فشار، کاهش هزینه ها، کاهش وزن کلی ساختمان و… اشاره کرد. به نظرتان اجرای نمای مدرن سرامیک خشک چه معایبی دارد؟
مهم ترین ایراد اجرای نمای سرامیک خشک عدم به کارگیری متریال با کیفیت و نیز عدم رعایت استانداردهای لازم از سوی شرکت اجرای نمای سرامیک خشک است. اگر قصد اجرای نمای سرامیک خشک در تهران را دارید، پیشنهاد ما به شما شرکت بهساز نماست. با بهساز نما بهترین ها برای شما!
قیمت اجرای نمای سرامیک خشک
از قیمت اجرای نمای سرامیک خشک می پرسید؟!
باید خدمتتان عارض شویم که قیمت اجرای این نما تابع عوامل متعدد و متنوعی است که از جمله مهم ترین آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- آهن آلات زیرسازی
- قیمت سرامیک پرسلانی نما(بستگی به کیفیت دارد)
- نحوه اجرا
- نوع و کیفیت اتصالات استفاده شده
- کیفیت سرامیک پرسلانی نما
- متراژ سرامیک پرسلانی نما
- اجرت نصب
- …
برای اطلاع از قیمت سرامیک پرسلانی نما می توانید با مراکز فروش سرامیک 60*120 نما در ارتباط باشید.